Στοπ στο 90΄ για τα «καναρίνια»

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Σουίντον δεν επέτρεψε στην πρωτοπόρο της Λιγκ1, Νόριτς να περάσει νικηφόρα από την έδρα της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.



Στοπ στο 90΄ για τα «καναρίνια»

Η Νόριτς κατάφερε να προηγηθεί στο 51 λεπτό, ενώ στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε αρκετές φορές από την Σουίντον. Ο Γκραν Χολτ ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε (ως συνήθως) αλλά δεν ήταν αρκετό το 28ο τέρμα του, καθώς η Σουίντον αντέδρασε, πίεση και έφτασε στην ισοφάριση στο τέλος με τον αμυντικό Γκόρντον Κριρ.

 

Απώλεια για την Τσάρλτον στην προσπάθεια να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στο «Βάλεϊ» κόντρα στην Τζίλιγχαμ. Οι «Άντικς» μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ καθώς δέχτηκαν μέσα σε δυο λεπτά την ισοφάριση και στην συνέχεια έμεινε και πίσω στο σκορ για να ισοφαρίσει τελικά με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. 

 

Πλέον οι ελπίδες της Μίλτον Κέϊνς Ντονς για συμμετοχή στα πλέϋ-οφ φαίνεται να απομακρύνονται μετά την ήττα με κατεβασμένα χέρια από την Σαουθάμπτον με 3-0 εντός. Οι «Άγιοι» έκαναν εκπληκτική εμφάνιση, με τον πρώτο της σκόρερ, Πολ Λαμπέρτ να σημειώνει χατ-τρικ.

 

Μεγάλη νίκη και για την Γουόλσολ επί της Κόλτσεστερ με 1-0 με τέρμα του Μπάφιλντ στις καθυστερήσεις, και ενώ οι γηπεδούχοι αγωνιζόντουσαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαρκ Χιουζ.

 

Με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, η Μπρίστολ Ρόβερς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γέοβιλ με 3-0 ενώ η Χάντερσφιλντ πλησίασε ακόμα περισσότερο τον στόχο για συμμετοχή στα πλέϋ-οφ, επικρατώντας με 2-0 εκτός της Λέϊτον Όριεντ σε ένα παιχνίδι που η εμφάνιση της δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική αλλά έκανε τα... αυτονόητα.

 

Στο «Ρουτς Χαλ» μέσα σε ένα μισάωρο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 ανάμεσα στην Σαουθέντ και την Καρλάϊλ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων αλλά δεν μπόρεσαν να το διατηρήσουν, με την Σαουθέντ να τελειώνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μέσου Μπάρετ στο 67΄.

 

Το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών της Όλνταμ σταμάτησε, καθώς η Μπράϊτον με ένα σουτ-ρουκέτα του Φλάχαβαν και ένα αυτογκόλ νωρίτερα του Γουόρθινγκτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της με 2-0 ενώ η Γουίκομ αυτοκτόνησε, καθώς προηγήθηκε με δυο τέρματα αλλά από το 65 και μετά έδειχνε εκτός κλίματος δεχόμενη την ισοφάριση για το τελικό 2-2 από την Έξετερ.

 

Η Στόκπορτ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπρέντφορντ εντός και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον υποβιβασμό.

 

Την Παρασκευή, Τρανμίρ και Χάρτλπουλ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 0-0 ενώ την Δευτέρα διεξάγεται η αναμέτρηση Λιντς-Μίλγουολ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής που μεταδίδεται και τηλεοπτικά.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Γέοβιλ-Μπρίστολ Ρόβερς 0-3

Γουίκομ-Έξετερ 2-2

Γουόλσολ-Κόλτσεστερ 1-0

Λέϊτον Όριεντ-Χάντερσφιλντ 0-2

Ντονς-Σαουθάμπτον 0-3

Όλνταμ-Μπράϊτον 0-2

Σαουθέντ-Καρλάϊλ 2-2

Σουίντον-Νόριτς 1-1

Στόκπορτ-Μπρέντφορντ 0-1

Τσάρλτον-Τζίλιγχαμ 2-2

Τρανμίρ-Χάρτλπουλ 0-0