Ο Τζόουνς θέλει τον Λούβενς δανεικό

Μπορεί τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου να τον εμφανίζουν ως διάδοχο του Ρόι Χότζον στον πάγκο της Φούλαμ αλλά ο Ντέιβ Τζόουνς δεν παρασύρεται από τα δημοσιεύματα και δουλεύει καθημερινά για την ενίσχυση της Κάρντιφ. Ο νέος στόχος του προπονητή των Ουαλών είναι να επαναφέρει στην ομάδα τον Γκλεν Λούβενς.  



Ο Τζόουνς θέλει τον Λούβενς δανεικό

Ο Ολλανδός  αμυντικός αποχώρησε από την Κάρντιφ πριν από δύο χρόνια για τους «Κέλτες» και από τότε έκανε προσπάθεια να καθιερωθεί στην Σκοτσέζικη ομάδα χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού υστερούσε, κυρίως σε φυσική κατάσταση.

 

 Ο Τζόουνς όμως είναι «θαυμαστής» του παίκτη και έψαξε τις  πιθανότητες που θα είχε για να ‘επαναπατρίσει’ τον Λούβενς στην Ουαλία έστω και ως δανεικό.
 

«Θέλω να φέρω τον Γκλεν πίσω στην Κάρντιφ. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε αλλά μην ξεχνάτε πως για το μέλλον του παίκτη αποφασίζει αποκλειστικά η Σέλτικ», δήλωσε στην Daily Record o προπονητής της Κάρντιφ.

TAGS: