Συνεχίζει η Ντονκάστερ

Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για τη Ντονκάστερ, με το εκτός έδρας 3-2 επί της Σκάνθορπ να την εδραιώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League One και σε απόσταση πέντε πόντων από τους «διώκτες» της. Σε αναβολή οδηγήθηκαν τέσσερα από τα παιχνίδια της 40ης αγωνιστικής.



Συνεχίζει η Ντονκάστερ

Η ομάδα του Μπράιαν Φλιν πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Μίρφιν στο 5’ και έκανε το 2-0 με τον Χιουμ στο 39’. Ο Ντάφι δύο λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Μπράουν στο 48’ έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους με τον Χόλεϊ στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 3-2 που έφερε τη Ντονκάστερ στους 72 βαθμούς.

Την ίδια ώρα η Σουίντον έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Νοτς Κάουντι, έχασε την απόσταση… βολής από την κορυφή και πλέον ισοβαθμεί με τις Μπρέντφορντ και Μπόρνμουθ στη 2η θέση και τους 67 πόντους.

Η Μπόρνμουθ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Μπέρι (4-1), η Γέοβιλ έχασε έδαφος με το εκτός έδρας 3-3 κόντρα στη Καρλάιλ, ενώ το πολύ σημαντικό ματς της ημέρας, μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Μπρέντφορντ, ήταν ένα από τα 4 παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά η 40η αγωνιστική:

Πρέστον-Λέιτον Όριεντ 0-0

Καρλάιλ-Γέοβιλ 3-3

Χάρτπουλ-Γουόλσολ 0-0

Σουίντον-Νοτς Κάουντι 0-0

Πόρτσμουθ-Κόβεντρι 2-0

Μπόρνμουθ-Μπέρι 4-1

 Σκάνθορπ-Ντονκάστερ 2-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπρέντφορντ (αναβολή)

Σρούσμπερι-Όλνταμ (αναβολή)

Κόλτσεστερ-ΜΚ Ντονς (αναβολή)

Κρόουλι-Κρου (αναβολή)

Τρανμίρ-Στίβενεϊτζ (24/3)