Κλαφ: "Δεν θα ήταν σωστή κίνηση ο Χούπερ"
Ο προπονητής της Ντέρμπι, Νάιτζελ Κλαφ, παραδέχτηκε πως κινήθηκε για την απόκτηση του Γκάρι Χούπερ αλλά φαίνεται πως η μεταγραφή του στην Σέλτικ τον έκανε να αλλάξει γνώμη για την αξία του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στου “κέλτες” για ένα ποσό που θα ξεπεράσει τις 2.000.000 λίρες.
Ο Κλαφ λοιπόν αφού είδε ότι έχασε τον Χούπερ έσπευσε να κάνει δηλώσεις λέγοντας πως ήταν καλύτερα που δεν φόρεσε την φανέλα των “Rams”.
“Πράγματι ενδιαφερθήκαμε για τον Χούπερ αλλά δεν θα ήταν σωστή κίνηση για εμάς. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Νομίζω ότι θα πετύχει κάποια τέρματα στην Σκωτία αλλά θεωρώ πως τα λεφτά που δαπανήθηκαν ήταν υπερβολικά” τόνισε ο τεχνικός της Ντέρμπι.
Πλέον, μετά την απώλεια του Χούπερ, ο Κλαφ στρέφει αλλού την προσοχή του και φαίνεται πως ήδη έχει βρει τον παίκτη που θα φέρει στον σύλλογο.
“Θα θέλαμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό. Μια συμφωνία για δανεισμό ενός παίκτη από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν ότι καλύτερο. Μιλάμε ήδη με αρκετούς συλλόγους και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις” ήταν τα λόγια του Κλαφ.