Φλιν: «Μόνο νίκη»

Η νίκη αποτελεί το μοναδικό στόχο της Ντονκάστερ στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής της League One κόντρα στη Μπρέντφορντ, σύμφωνα με τον Μπράιαν Φλιν.



Φλιν: «Μόνο νίκη»

Μπορεί οι «rovers» να χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ, ο τεχνικός της ομάδας ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν πρόκειται να αγωνιστεί με στόχο την ισοπαλία.

«Ξέρουμε ότι με ένα βαθμό θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Εμείς πάντως θα παίξουμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη κόντρα στη Μπρέντφορντ. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας. Αν πάρουμε τη νίκη και η Μπόρνμουθ δεν κερδίσει θα κατακτήσουμε και τον τίτλο, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο» ήταν τα λόγια του Φλιν.

Πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ντονκάστερ βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα με 81 βαθμούς και η Μπρέντφορντ στην 3η με 79, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και με ισοπαλία η ομάδα του Μπράιαν Φλιν θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει (μαζί με τη Μπόρνμουθ) την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.