«Ο Τέβες είναι ο δικός μας Ρούνεϊ»

Με αυτήν την έκφραση θέλησε να δώσει έμφαση στη σημασία των γκολ που πετυχαίνει ο Κάρλος Τέβες για τη Σίτι, ο συμπαίκτης του, Χαβιέ Γκαρίντο, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Μάντσεστερ για να καταλάβει μια θέση στην τετράδα.



«Ο Τέβες είναι ο δικός μας Ρούνεϊ»
Ο Αργεντινός επιθετικός, σκόραρε στη νίκη 2-1 της Σίτι επί της Φούλαμ την Κυριακή, φτάνοντας στα 22 τα προσωπικά του τέρματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Τότεναμ, έχοντας όμως ένα παιχνίδια λιγότερο. 
 
«Η Γιουνάιτεντ έχει τον Ρούνεϊ και εμείς τον Τέβες» δήλωσε ο Γκαρίντο στην «Manchester Evening News», ευελπιστώντας πως ο «ινδιάνος», όπως τον αποκαλούν,  θα καταφέρει να βοηθήσει τη Σίτι να καταλάβει μια από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. «Όταν ο Κάρλος παίζει καλά, τον ακολουθεί όλη η ομάδα. Ξέρουμε ότι τα δίνει όλα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή θέση, όμως πρέπει να πάρουμε τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι όλα είναι στο χέρι μας» συμπλήρωσε  ο 25χρονος αριστερός μπακ.