Καμία δικαιολογία στη Φούλαμ

Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-1 την Κυριακή, όλοι στο στρατόπεδο της Φούλαμ, με μπροστάρη τον αμυντικό της ομάδας, Κρις Σμόλινγκ, τονίζουν πως τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη δεν αποτελούν δικαιολογία.



Καμία δικαιολογία στη Φούλαμ

Λίγες ημέρες μετά τη μεγαλειώδη νίκη και πρόκριση εις βάρος της Γιουβέντους (συνολικό σκορ 5-4), που επέτρεψε στη Φούλαμ να προχωρήσει στις «8» καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η ήττα από την Σίτι για το πρωτάθλημα (2-1). Αν συνυπολογίσει κανείς ότι η Φούλαμ θα αγωνιστεί με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, τότε καταλαβαίνει πως η  κούραση των ποδοσφαιριστών του Ρόι Χόντγκσον, είναι δεδομένη. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για τυχόν στραβοπατήματα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Κρις Σμόλινγκ.

 
«Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία, αφού πλέον η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα» τόνισε ο Σμόλινγκ και σχολίασε, αναφορικά με την ήττα από την Σίτι: «Δεν νομίζω ότι ήταν δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήταν λίγο αργά. Ήταν απλά μια από αυτές τις μέρες που όλα πάνε στραβά».