Δοκιμάζει τον Ντιμπαλά η Πρέστον
Ένας παλιός γνώριμος από το πέρασμά του στον Λεβαδειακό ο Πατρίκ Ντιμπαλά δοκιμάζεται από τον προπονητή της Πρέστον, Ντάρεν Φέργκιουσον, και αν πείσει με την απόδοσή του τότε θα αποκτηθεί από την ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής προπονείται με την υπόλοιπη αποστολή των “Lilywhites”.
Απ' ότι φαίνεται το φιλικό με την Όλνταμ θα είναι το κριτήριο για τον Φέργκιουσον που αν μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση του Ντιμπαλά, τότε θα ζητήσει από την διοίκηση να του προτείνει να υπογράψει συμβόλαιο.
“Τον παρακολουθούμε καθημερινά. Έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, τον έχουμε δει από dvd και φαίνεται να είναι γρήγορος και δυνατός. Όμως, πρέπει να παίξει σ' έναν αγώνα προκειμένου να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα και αν μείνουμε ευχαριστημένοι τότε θα τον αποκτήσουμε” τόνισε ο Φέργκιουσον στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρέστον.