Ήρθε η… αποζημίωση για τους Άγγλους οπαδούς

Περίπου 150 Άγγλοι οπαδοί, που ταξίδεψαν στη Βαρσοβία τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά δεν είδαν ποτέ την εθνική ομάδα της χώρας τους λόγω της αλλαγής μέρας στο ματς με την Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο «St. George’s», το μεσημέρι της Δευτέρας.   



Ήρθε η… αποζημίωση για τους Άγγλους οπαδούς

Οι Άγγλοι διεθνείς προπονήθηκαν εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ιρλανδία, στο «Γουέμπλεϊ», στις 29 του μηνός και στο τέλος του προγράμματος, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας άνοιξαν τις πόρτες των εγκαταστάσεων, «αποζημιώνοντας» 150 οπαδούς.

Αυτοί, είχαν βρεθεί στη Βαρσοβία τον περασμένο Οκτώβριο για το ματς των «τριών λιονταριών» κόντρα στους Πολωνούς στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, αλλά… δεν είδαν ποτέ το παιχνίδι. Λόγω της καταρρακτώδους βροχής και της… γκάφας των ανθρώπων του γηπέδου που δεν προνόησαν να κλείσουν την οροφή, η αναμέτρηση έγινε με καθυστέρηση μιας μέρας.

Πολλοί από τους Άγγλους οπαδούς, λόγω  και των κρατήσεων στα ξενοδοχεία, αποχώρησαν από τη Βαρσοβία και δεν κατάφεραν να δουν την εθνική τους ομάδα. Σε αυτούς, λοιπόν, η FA έκανε δώρο την παρουσία στο «St. George’s», όπου συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές, πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.