«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ ο Σουάρες»

Προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Λουίς Σουάρες, έκανε ο ατζέντης του, Πέρε Γκουαρντιόλα. Σε αντίθεση με όσα είπε ο Ουρουγουανός σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, ο εκπρόσωπός του ανέφερε ότι «ο ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ».  



«Χαρούμενος στη Λίβερπουλ ο Σουάρες»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο διεθνής φορ των «κόκκινων», μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, φανέρωσε τις προθέσεις φυγής από το «Άνφιλντ».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: ««Αγαπώ τη Λίβερπουλ, αλλά έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Κι εγώ και η γυναίκα μου και το παιδί μου… Ακόμα προσπαθώ και δουλεύω στον πνευματικό τομέα για να αντέχω όλη αυτή τη σκληρή κριτική από τους δημοσιογράφους…».

Μάλιστα, ερωτηθείς για τις φήμες γύρω από το μέλλον του, παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε ενδεχόμενη προσέγγιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έπειτα από το ντόρο που δημιουργήθηκε και τα δημοσιεύματα περί της διαφαινόμενης αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ, ο ατζέντης του, Πέρε Γκουαρντιόλα, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους. Σε επικοινωνία που είχε με το «SkySports», τόνισε:

«Ο Λουίς είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ και δεν θέλει να φύγει από την ομάδα…».