Τα λάθη κοστίζουν

Οι τερματοφύλακες λένε πως είναι οι «φύλακες άγγελοι»της εστίας. Τι γίνεται όμως όταν κάνουν λάθος; Σε μια τέτοια στιγμή έχει βρεθεί και αυτός της Πόρτ Βέιλ, Τζο Άνιον, μετά το λάθος του στο παιχνίδι με την Τσέλτεναμ.



Τα λάθη κοστίζουν

Ο 23χρονος γκολκίπερ έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας στην αναμέτρηση του «Γουάντον Ρόουντ», δίνοντας την ευκαιρία στον Μέντι Ελίτο της Τσέλτεναμ να φέρει το ματς στα ίσια, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Ο τεχνικός της Πόρτ Βέιλ, Μίκι Άνταμς, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη φάση, αφήνοντας ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο να παραγκωνιστεί ο Άνιον.

 
«Εσείς (αναφερόμενος στα Μ.Μ.Ε.) αναφέρεστε σε όσα έχετε δει και αυτό είναι σκληρό όταν εγώ δεν έχω σχολιάσει κάτι τέτοιο. Δεν θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά για κάτι που αναπαράγεται εδώ και μια εβδομάδα» ανέφερε ο Άνταμς, με τον αμυντικό της ομάδας, Τζον ΜακΚόμπε να συμπαραστέκεται στον συμπαίκτη του: «Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γιατί το λάθος του μας κόστισε ένα γκολ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές το παθαίνουν, αλλά είναι σημαντικότερο όταν συμβαίνει σε έναν γκολκίπερ. Πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά, να σηκώσει το κεφάλι και αυτό θα του βγει σε καλό».
 

Η ισοπαλία αυτή για την Πόρτ Βέιλ, με αντίπαλο την Τσέλτεναμ, άφησε την ομάδα του Μίκι Άνταμς στην 11η θέση ενώ τη χωρίζουν 5 βαθμοί από τη ζώνη των πλέι-οφ, στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές.