Γέμισε με «Άγγλους» το Confederations

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. 17 παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στο Confederations που ανοίγει αυλαία το Σάββατο στη Βραζιλία. Δείτε ποιοι είναι.



Γέμισε με «Άγγλους» το Confederations

Με την Τσέλσι να έχει έξι, την Λίβερπουλ τρεις και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – Σαουθάμπτον από δύο ποδοσφαιριστές, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία θα βρεθούν 17 παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με βάση τις χώρες, η Ισπανία που θέλει να κάνει το «triple crown», μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει στη διάθεσή της τους Νταβίντ Σίλβα και Χεσούς Νάβας των «πολιτών», τους Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα και Θέσαρ Αθπιλικουέτα των «μπλε», τους Νάτσο Μονρεάλ και Σάντι Καθόρλα των «κανονιέρηδων» και τον τερματοφύλακα των «κόκκινων», Πέπε Ρέινα.

Για τη Βραζιλία, θα φορέσουν το εθνόσημό της οι Νταβίντ Λουίς και Εμποάμπα Όσκαρ της Τσέλσι, για την Ιαπωνία ο Σίντζι Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μάγια Γιοσίντα της Σαουθάμπτον, για το Μεξικό ο Χαβιέρ Ερνάντες των «κόκκινων διαβόλων», για την Ουρουγουάη ο Λουίς Σουάρες και ο Σεμπάστιαν Κόατες της Λίβερπουλ, όπως και ο Γκαστόν Ραμίρες των «αγίων», ενώ για τη Νιγηρία θα βρίσκεται ο Τζον Όμπι Μίκελ της Τσέλσι.

Συνοπτικά:

Γκρουπ Α:

Βραζιλία: Νταβίντ Λουίς, Όσκαρ (Τσέλσι)

Ιαπωνία: Σίντζι Καγκάβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάγια Γιοσίντα (Σαουθάμπτον)

Μεξικό: Χαβιέρ Ερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Γκρουπ Β:

Νιγηρία: Τζον Όμπι Μίκελ (Τσέλσι)

Ισπανία: Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Νάτσο Μονρεάλ, Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα, Χεσούς Νάβας (Μάντσεστερ Σίτι), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)

Ουρουγουάη: Σεμπάστιαν Κόατες, Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ), Γκαστόν Ραμίρες (Σαουθάμπτον)