Δεν πωλείται ο Μαρκίζιο

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Κλαούντιο Μαρκίζιο να αποχωρεί από τη Γιουβέντους για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να βάλει με δηλώσεις του ο Τζουσέπε Μαρότα. «Δεν πωλείται» ξεκαθάρισε ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας.



Δεν πωλείται ο Μαρκίζιο

Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας και ο Ιταλός χαφ αποτελούσε μια από τις πρώτες επιλογές.

Οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ, πάντως, μάλλον θα πρέπει να… ξεχάσουν την συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή των «μπιανκονέρι».

«Δεν έχει υπάρξει κανένα ραντεβού και καμία συζήτηση για τον Μαρκίζιο. Η Γιουβέντους δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και θέλουμε να μείνει μαζί μας» ήταν τα λόγια του Μαρότα.