Το παράπονο του Τζο Κόουλ

Ο επιθετικός της Τσέλσι θέλει να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κίνηση από τους ιθύνοντες των «μπλε» για να συζητήσουν την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.



Το παράπονο του Τζο Κόουλ

Ο Τζο Κόουλ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Τσέλσι. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει καμία πρόταση ανανέωσης, ούτε έχει έρθει σε επαφή με τους διοικούντες την ομάδα, κάτι που του έχει αποφέρει την ανησυχία. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημοσίως για συμβόλαιο. Δεν θεωρώ σωστό να γίνεται συζήτηση για πριν από το τέλος της περιόδου. Στο παρελθόν, έχω υπογράψει ξανά μέσα στο καλοκαίρι. Αλλά τώρα είναι αλλιώς. Δεν έχει γίνει ούτε μια επαφή και είναι ενοχλητικό. Ελπίζω να υπογράψω το καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του Κόουλ, για τον οποίο ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, έχει δηλώσει πως συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Πάντως, πληροφορίες από το μεγάλο νησί αναφέρουν ότι η Τσέλσι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να του καλύψει το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου.