Μεταγραφή ανάγκης για τη Σουόνσι

Με τον αμυντικό της Μπέρνλι, Ντέιβιντ Έντγκαρ θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, η Σουόνσι, ρίχνοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή αμέσως στα βαθιά.



Μεταγραφή ανάγκης για τη Σουόνσι

Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καναδά (Κ-21), μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο της. Ο Έντγκαρ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπλάκπουλ. Ο νεαρός αμυντικός έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την Μπέρνλι, η οποία έχει το δικαίωμα, βάσει ειδικού συμφωνητικού στο συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη, να τον πάρει πίσω με τη συμπλήρωση 28 ημερών.

«Είναι πολύ καλή ευκαιρία για τον Ντέιβιντ να παίξει ορισμένα παιχνίδια. Θέλει να είναι στην ομάδα, όσο το θέλει και ο καθένας. Αυτή τη στιγμή όμως δεν χωράει στα πλάνα μου και θα είναι μια φανταστική εμπειρία για αυτόν να αγωνιστεί με την Σουόνσι, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο τεχνικός της Μπέρνλι, Μπράιαν Λός.
Να σημειωθεί ότι ο Έντγκαρ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νιούκαστλ, με την οποία απέκτησε παραστάσεις και με την ανδρική ομάδα τη σεζόν 2005-2006, ενώ στο πρελθόν είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ.