Καμπάνια για το You'll never walk alone

Τη βοήθεια των οπαδών της Λίβερπουλ ζητά μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στην προσπάθεια της να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Walk On»  στο οποίο θα παρουσιάζεται η ιστορία του You’ ll never walk alone. 



Καμπάνια για το You'll never walk alone

 

Είναι από τα τραγούδια που έχουν συνδεθεί όσο λίγα με κάποιον ποδοσφαιρικό σύλλογο  και για τη Λίβερπουλ το You ‘ll never walk alone εδώ και πενήντα χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ύμνος,  που καταφέρνει να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης ακόμη και στους αντιπάλους κάθε φορά που ακούγεται στο Ανφιλντ.

Αυτή τη στιγμή οι φίλοι των «κόκκινων» καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε να τεθεί σε κυκλοφορία το ντοκιμαντέρ «Walk On- The story of You’ll never walk alone», το οποίο δεν κατάφερε να βρει τηλεοπτική στέγη.

Το ποσό που απαιτείται για την κυκλοφορία είναι 75,000 λίρες και για το λόγο αυτό ξεκίνησε καμπάνια για την συνεισφορά των οπαδών της Λίβερπουλ.  Τα χρήματα που θα καλύψουν τα έξοδα για τη διανομή, τα δικαιώματα για τη χρήση του τραγουδιού, αλλά και το αρχειακό υλικό θα πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.  Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε τα χρήματα που δόθηκαν μέχρι εκείνη την στιγμή θα επιστραφούν.  

Μέχρι στιγμής έχουν  συγκεντρωθεί κάτι παραπάνω από 1000 λίρες και ανάλογα με το ύψος της ενίσχυσης η οποία κυμαίνεται από μια μέχρι και 3000 λίρες, οι οπαδοί θα λάβουν διάφορα δώρα. ( http://www.kickstarter.com/projects/1330657483/walk-on-the-story-of-youll-never-walk-alone ).   

 

Δείτε το promo του ντοκιμαντέρ