Τότεναμ - Δυναμό Τιφλίδας (preview)

Διαδικαστικού χαρακτήρα θα είναι ο επαναληπτικός αγώνας της Τότεναμ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Δυναμό Τιφλίδας, μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα στη Γεωργία.



Τότεναμ - Δυναμό Τιφλίδας (preview)

Το ευρύ σκορ με το οποίο νίκησαν οι Λονδρέζοι στο πρώτο παιχνίδι, δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό των «σπιρουνιών», Άντρε Βίλας-Μπόας να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Άρσεναλ.

Αγωνιστικά νέα:

Γιορίς, Ντάουσον, Παουλίνιο και Σολδάδο θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα εκτός βασικής ενδεκάδας, την ώρα που οι νεαροί Τομ Κάρολ και Χάρι Κέιν διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις μία θέση στους πρώτους 11 που θα παρατάξει ο Βίλας-Μπόας κόντρα στους Γεωργιανούς.

Απόντες -ακόμα και από το σημερινό παιχνίδι- θα είναι οι Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Ασού Εκοτό, οι οποίοι αποτελούν «ξένα σώματα», όπως και ο Άαρον Λένον που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Από την άλλη πλευρά, η Δυναμό Τιφλίδας θα παίξει για την… τιμή των όπλων, ωστόσο ούτε αυτή θα παρουσιαστεί πλήρης, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτάκι Τσκίνβαλι για το πρωτάθλημα Γεωργίας.