«Σώστε την Κέτερινγκ»

Καμπάνια για να διατηρήσουν στη ζωή την Κέτερινγκ κάνουν οι οπαδοί της ομάδας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα χρέη του συλλόγου. 



«Σώστε την Κέτερινγκ»

Το ποσό των 20,000 λιρών προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι οπαδοί της Κέτερινγκ με στόχο να γλιτώσουν την ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Southern League από τη διάλυση.

Το δικαστήριο πρόσφατα αποφάσισε την εκποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη που αγγίζουν τις 58.000 λίρες, όμως οι οπαδοί έχουν καταθέσει έφεση και στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση θέλουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για την κάλυψη του χρέους.

Όπως αναφέρουν οι οπαδοί η Κέτερινγκ, η οποία ιδρύθηκε το 1872, αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την κοινωνία της περιοχής και ζητούν από τους φίλους των άλλων συλλόγων να κατανοήσουν το πρόβλημα και να συνεισφέρουν όσο μπορούν.

Μέσω της καμπάνιας προσπαθούν να συγκεντρώσουν μόνο ένα μέρος του συνολικού χρέους, καθώς όπως τονίζουν έχουν καταφέρει ήδη να λάβουν κάποια χρήματα από προσφορές πριν ξεκινήσει η καμπάνια. 

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει κάτι παραπάνω από 3,000 λίρες και η καμπάνια αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 29 μέρες.