Συνεργασία με «Turkish Airlines» η Άστον Βίλα

Την έναρξη της συνεργασίας της με την αεροπορική εταιρία, Turkish Airlines για τη σεζόν 2013-14, ανακοίνωσε η Άστον Βίλα.



Συνεργασία με «Turkish Airlines» η Άστον Βίλα

Στο γκρουπ με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαρσέιγ, οι οποίες συνεργάζονται ήδη με τον τούρκικό κολοσσό, μπήκε από σήμερα η Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Turkish Airlines, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής τους, την ίδια ώρα που τα οφέλη για την αγγλική ομάδα θα είναι πολλά.

Ο γενικός διευθυντής της Άστον Βίλα, Πολ Φόλκνερ, τόνισε με δηλώσεις του: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μας με την Turkish Airlines, η οποία μεγαλώνει όλο και περισσότερο τόσο σε εγχώριο, όσο και παγκόσμιο επίπεδο».

Η συνεργασία μας θα κυμανθεί στο ζωντανό και φιλόδοξο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Άστον Βίλα. Οι οπαδοί μας θα έχουν τα δικά τους προνόμια, αφού η Turkish Airlines θα παγιώσει στο μέλλον τη θέση της στα «Midlands».

Από την πλευρά της τούρκικης αεροπορικής εταιρίας μίλησε ο γενικός διευθυντής, Σελίμ Οζτούρκ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνάψαμε συνεργασία με την Άστον Βίλα, μία από τις πιο σταθερές και επιτυχημένες ομάδες στην Αγγλία. Ευχόμαστε ότι καλύτερη τη νέα σεζόν».