Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Την πρώτη της νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» για τη φετινή σεζόν θέλει να πετύχει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ντεμπούτο με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» αναμένεται να κάνει ο Μαρουάν Φελαϊνί.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει κάνει και το ιδανικότερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού μετά το εμφατικό 4-1 κόντρα στη Σουόνσι, ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Τσέλσι και η ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Πλέον, όλοι στις τάξεις της Γιουνάιτεντ περιμένουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάλας, το οποίο θα τους δώσει και ψυχολογική τόνωση εν όψει της «πρεμιέρας» της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπάγερ Λεβερκούζεν την ερχόμενη Τρίτη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κρίσταλ Πάλας θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, κάτι που σίγουρα ξέρει ότι θα είναι δύσκολο κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος διψάει για τη νίκη.

Το 3-1 με αντίπαλο τη Σάντερλαντ ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα των «αετών» στην Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία. Πριν τη νίκη με τις «μαυρόγατες», είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Τότεναμ με 1-0 εντός έδρας και 2-1 από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια».

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου, παίρνοντας τη θέση του Τομ Κλέβερλι, δίπλα στον Μίκαελ Κάρικ.

Απών θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, λόγω του γνωστού τραύματος στο μέτωπο. Αυτόματα λοιπόν σημαίνει, ότι ο Σίντζι Καγκάβα έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μαζί με τον Άγγλο στράικερ, στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» θα βρίσκονται οι Ράφαελ και Φιλ Τζόουνς λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Κρίσταλ Πάλας:

Το πλήγμα για την Πάλας είναι διπλό. Από τη μία ο Τζόνι Γουίλιαμς υπέστη σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο όσο βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας, ενώ από την άλλη ο Τζακ Χαντ έσπασε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της ομάδας.

Οι Μαριάπα, Μπάναν, Ζερόμ, Κεμπέ και Γκεντιουρά έχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν το ντεμπούτο τους, είτε ως βασικοί, είτε προερχόμενοι από τον πάγκο, την ώρα που οι Γκάρβαν, Ντόμπι και Μαράνζ βρίσκονται εκτός αποστολής.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα - Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά - Κάρικ, Φελαϊνί - Γκίγκς, Γουέλμπεκ, Γιάνγκ – Φαν Πέρσι

Κρίσταλ Πάλας (4-4-1-1): Σπερόνι - Γουάρντ, Γκάμπιντον, Ντέλανεϊ, Μόξεϊ – Πάντσεον, Τζέντινακ, Ντιγκακόι, Καμπάνια – Γκέιλ – Σαμάκ