Έβερτον - Τσέλσι (preview)

Μια μάχη που σπάνια δεν αναδεικνύει νικητή! Η Τσέλσι δοκιμάζεται αυτή την αγωνιστική στην αφιλόξενη, όπως αποδεικνύει η ιστορία, έδρα της Έβερτον, με στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. 



Έβερτον - Τσέλσι (preview)

Από τη μεριά της, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ- στη μετά Φελαϊνί εποχή- θα επιδιώξει να κάνει σεφτέ στις νίκες, τη φετινή περίοδο, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της. Το κενό του Βέλγου στα χαφ θα κληθεί να αναπληρώσει ο νεοαποκτηθείς, Τζέιμς ΜακΚάρθι, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποίησει ο μέχρι πρότινος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρεθ Μπάρι.

Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, λόγω της ειδικής συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και οι τραυματίες Γκίμπσον και Αλκαράζ.

Για την Τσέλσι τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Νίκη και μόνο νίκη, προκειμένου να κρατήσει την επαφή της με το ρετιρέ της βαθμολογίας. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού όπως δείχνει η προϊστορία, το πιο σύνηθες αποτέλεσμα στο «Γκούντισον Παρκ» είναι η ήττα! Οι γηπεδούχοι μετρούν 36 νίκες, έναντι 24 των «μπλε», ενώ 18 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει τον Σάμουελ Ετό, όμως δύσκολα βασικό, ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει και ο νεοαποκτηθείς Γουίλιαν!

 

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Πίενααρ, Γέλαβιτς.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Σούρλε, Όσκαρ, Αζάρ, Τόρες.