Τότεναμ – Νόριτς (preview)

Στη μετά Μπέιλ εποχή, η Τότεναμ που… σάρωσε το μεταγραφικό «παζάρι» αντιμετωπίσει τη Νόριτς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Θετικό σερί θέλουν να χτίσουν τα «καναρίνια» που ξεπέρασαν το σοκ της ήττας από τη νεοφώτιστη Χαλ.



Τότεναμ – Νόριτς (preview)

 

Το λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ και η ήττα (1-0) στο «Έμιρεϊτς» ανήκει πλέον στο παρελθόν για την Τότεναμ που ψάχνει τη νίκη – αντίδραση στην αναμέτρηση με τη Νόριτς. Αυτό ζήτησε, εξάλλου, από τους ποδοσφαιριστές του ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, που μάλιστα, στάθηκε και στην ανάγκη να ξεχάσουν άπαντες τον Γκάρεθ Μπέιλ. Τόσο οι παίκτες του, όσο και οι οπαδοί και να επικεντρωθούν όλοι στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Από την άλλη, η Νόριτς κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα – σοκ (1-0) από τη Χαλ στη δεύτερη αγωνιστική και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν με το 1-0 επί της Σαουθάμπτον στο «Κάροου Ρόουντ». Το παιχνίδι, βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για το σύνολο του Κρις Χιούτον, που έχει όμως εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του και ξέρει ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας μπορεί να κάνει… πολλές ζημιές φέτος.

Στα αγωνιστικά, οι Κριστιάν Έρικσεν και Ερίκ Λαμέλα δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού και να εμφανιστούν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Τότεναμ στη θητεία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι Αντεμπαγιόρ, Καπού και Λένον είναι εκτός. Εν αναμονή της άδειας εργασίας του Κίρικες τα «σπιρούνια».

Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γκάρι Χούπερ για τη Νόριτς, με τον πρώην φορ της Σέλτικ να έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού, ο Ράιαν Μπένετ είναι έτοιμος έχοντας κάνει ράμματα στο αριστερό γόνατο, ενώ απών είναι ο Έλιοτ Μπένετ.

 

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ρόους – Παουλίνιο, Ντεμπελέ – Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί – Σολδάδο

Νόριτς (4-4-1-1): Ρούντι – Γουίτακερ, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Γκαρίδο – Σνόντγκρας, Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ – Ελμάντερ, Φαν Βολφσβίνκελ