Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο Φούλαμ και Γουέστ Μπρομ μοιάζουν να… καίγονται για τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο. 



Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ (preview)
Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ προέρχεται από δύο σερί ήττες, καθώς μετά το εντός έδρας 1-3 από την Άρσεναλ, έφυγε με… άδεια χέρια και από το «St James’ Park», με τον Μπεν Αρφά στο τέλος να χαρίζει στη Νιούκαστλ τη νίκη με σκορ 1-0 πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν, οι «baggies» έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό και βρίσκονται μαζί με την Σάντερλαντ στην τελευταία θέση του πίνακα. Μάλιστα η ομάδα του Στιβ Κλαρκ είναι η μοναδική από τις είκοσι που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Στο περσινό πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Λονδίνο και πάλι στο πλάισιο της 4ης αγωνιστικής πριν ένα χρόνο παρά μία ημέρα (15/9), Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με το… άνετο 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπερμπάτοφ και ένα του Σίντγουελ.
 
Αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται και σήμερα στο αρχικό σχήμα της Φούλαμ, όχι όμως και οι τραυματίες Μπεντ, Στεκέλενμπουργκ που έμειναν εκτός αποστολής. Ερωτηματικό μπαίνει… δίπλα στο ονόματα των Μπριγκς, Χιουζ και Ρίτσαρντσον που δίνονται αμφίβολοι. Στον πάγκο… κλασικά πλέον ο Γιώργος Καραγκούνης.
 
Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίας των Ριντ, Βίντρα, Θορν, Γκέρα και Φόστερ. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί από τον Κλαρκ (σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας) η συμμετοχή των Μόρισον και Ανιτσέμπε. Ο πρώτος μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να μπει στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με το Νιγηριανό επιθετικό που… ετοιμάζεται για βασικός. Βασικός θα είναι με βάση το ρεπορτάζ και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, ο Στεφάν Σεσενιό.
 
Οι πιθανές ενδεκάδες:
 
Φούλαμ (4-2-3-1): Στόκντεϊλ - Ρίτερ, Χιουζ, Χάγκελαντ, Ρίισε - Σίντγουελ, Πάρκερ - Κατσάνικλιτς, Τααράμπτ, Ρουίζ - Μπερμπάτοφ
 
Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Μίχιλ - Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίντζγουελ - Γιάκομπ, Μουλούμπου - Λονγκ, Σινκλέρ, Σεσενιό-Ανιτσέμπε