Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Αφήνοντας πίσω της την αποτυχημένη περσινή σεζόν και την τελευταία θέση στον όμιλό, η Μάντσεστερ Σίτι ρίχνεται στη μάχη του Champions League στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, έχοντας την ελπίδα πως φέτος θα συνεχίσει να περνάει τα… σύνορα για πολύ ακόμη. Με τον Βινσέν Κομπανί στο αρχικό σχήμα οι «πολίτες».



Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Απέναντι σε Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Άγιαξ, η Μάντσεστερ Σίτι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της διέγραψε μια αποτυχημένη πορεία στη φάση των ομίλων του Champions League, αφού τερμάτισε τελευταία με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη, αλλά αυτό είναι κάτι που θέλει να… διαγράψει οριστικά και να το αφήσει ως μία «μαύρη σελίδα» στο παρελθόν της.

Το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα κάνει την προσπάθεια για τους πρώτους τρεις βαθμούς στο «Ντούζαν Αρίνα» του Πλζεν της Τσεχίας κόντρα στη Βικτόρια και κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Βινσέν Κομπανί, με το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί για το ντέρμπι του Μάντσεστερ στις 22 του μήνα.

Οι παίκτες της «Βικτόρκα» ,ωστόσο, αναμένεται να «πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους» έχοντας προκριθεί στον τέταρτο όμιλο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ έχουν αποδείξει πως μάχονται μέχρι τέλους αφού την πρώτη τους χρονιά στο Champions League (2011-12) κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση στον όμιλο με αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Μπάτε Μπορίσοφ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (4-2-3-1, Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ - Ρέζνικ, Χέιντα, Προτσάσκα, Λιμπέρσκι – Χόρβαθ, Χοράβα – Πετρσέλα, Κόλαρ, Κόβαρικ – Βάγκνερ

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1, Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ – Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ – Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νάβας, Αγουέρο, Μίλνερ - Τζέκο

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες