Τότεναμ – Τρόμσο (preview)

Να μην πάθει το... στραπάτσο που έπαθε η Τσέλσι κόντρα στη Βασιλεία θέλει η Τότεναμ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (19/9) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την σαφώς αδύναμη, αλλά διόλου αμελητέα, Τρόμσο.



Τότεναμ – Τρόμσο (preview)

Πέρυσι οδήγησε την Τότεναμ μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά με σαφώς πιο πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ, ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο όμιλος για τους Λονδρέζους ούτε... παραγγελία δεν θα μπορούσε να είναι, αφού εκτός από την Τρόμσο, τόσο η Σερίφ Τιρασπόλ, όσο και η Ανζί, δεν μπορούν να τρομάξουν.

Τα «σπιρούνια» έχουν ξεκινήσει με το «δεξί» στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τρεις νίκες, σε τέσσερα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν ηττηθεί ακόμα στην έδρα τους.

Από την άλλη πλευρά, η Τρόμσο βρίσκεται στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έπαιξε, οχτώ παιχνίδια για να βρεθεί στους ομίλους, με τελευταία αυτά κόντρα στη Μπεσίκτας, την οποία νίκησε μάλιστα εντός έδρας με 2-1.

Στο πρωτάθλημα της χώρας της, αν και πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση, φέτος παραπαίει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, παλεύοντας για τη σωτηρία.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρατάσσει στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ πρόκειται να κάνει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Σολδάδο, με τον Ζερμέν Ντεφό να παίρνει τη θέση του. Ντεμπούτο αναμένται να κάνει ο Κίρικες.

Απόντες από τη σημερινή (19/9) αναμέτρηση θα είναι οι Άαρον Λένον λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι και Ετιέν Καπουέ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νασέρ Τσαντλί, μετά τον τραυματισμό που έχει υποστεί στους προσαγωγούς.

Τρόμσο:

Πλήρης ταξίδεψε στο Λονδίνο η Τρόμσο. Οι παίκτες του Άγκναρ Κρίστιανσεν θα προσπαθήσουν να κάνουν, όσο ακατόρθωτο και αν ακούγεται, δεύτερη «κηδεία» μέσα σε μία εβδομάδα, μετά από αυτή που έκαναν κόντρα στην πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα.

Δεινός σκόρερ για τους Νορβηγούς αποτελεί ο Ρεμί Γιόχανσεν ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής επτά γκολ σε 20 παιχνίδια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ (4-5-1): Φρίντελ – Γουόκερ, Καμπούλ, Κίρικες, Νότον – Τάουνσεντ, Σάντρο, Σίγκουρντσον, Χόλτμπι, Κέιν – Ντεφό

Τρόμσο (4-4-2): Σάλμαν – Φογιούτ, Κόπινεν, Νορμπάι, Σις – Μπέντικσεν, Ντραγκ, Άντερσεν, Γιόχανσεν – Μολντσκρέντ, Όντρασεκ