Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον (preview)

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει η Λίβερπουλ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» την Σαουθάμπτον με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. (Live-OTE Sport 1 HD 17:00).  



Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον (preview)

Το σερί των τριών νικών σε τρία παιχνίδια που είχε ξεκινήσει η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, είδε να σταματάει την περασμένη Δευτέρα, «κολλώντας» στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σουόνσι.

Πλέον το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μοναδικός της στόχος είναι να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σαουθάμπτον ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό της εαυτό, αφού μέχρι στιγμής κινείται σε... ρηχά νερά.

Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερα παιχνίδια είναι ο απολογισμός των «Αγίων», που θέλουν να κάνουν τη δική τους «κηδεία» μέσα στο «Άνφιλντ» το Σάββατο.

Πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο τεχνικός της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είναι το γκολ, αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι παίκτες του έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις δύο φορές.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Στο βασικό σχήμα της ομάδας επιστρέφει ο «βράχος», Ντάνιελ Άγκερ, μετά την απουσία του από το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Σουόνσι.

Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο μεγάλος άτυχος της Λίβερπουλ, Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος θα υποβληθεί σε μικρή επέμβαση στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον είναι το τελευταίο της τιμωρίας των 10 αγωνιστικών του Λουίς Σουάρες, ο οποίος από την επόμενη αγωνιστική θα μπορεί να συμπεριληφθεί και πάλι στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς.

Σαουθάμπτον:

Στις υπηρεσίες του νεαρού αριστερού μπακ της ομάδας, Λουκ Σο θα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στους «κόκκινους», ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο 18χρονος τραυματίστηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του.

Αμφίβολος παραμένει ο Ντάνι Φοξ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Απών θα είναι ο Ταντανάρι Λι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μινιολέ – Γουίσντομ, Σκρτέλ, Σακό, Χοσέ Ενρίκε – Τζέραρντ, Λούκας – Χέντερσον, Άσπας, Μόουζες – Στάριτζ

Σαουθάμπτον (4-4-2): Μπόρουτς – Κλάιν, Λόβρεν, Φόντ, Σο – Ροντρίγκες, Σνάιντερλιν, Γουανιάμα, Λαλάνα – Οσβάλντο, Λάμπερτ