Τσέλσι – Φούλαμ (preview)

Δύο σερί ήττες πάνε... πολλές για την Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να επανακάμψει άμεσα και το παιχνίδι με τη Φούλαμ το Σάββατο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι μία ιδανική ευκαιρία για τους «μπλε» να βάλουν τέλος στις κακές εμφανίσεις και να κάνουν το «comeback». (Live-OTE Sport 1 HD 19:30).



Τσέλσι – Φούλαμ (preview)

Το χειρότερο ξεκίνημά της τα τελευταία 10 χρόνια έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν η Τσέλσι.

Μόλις δύο νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, με μία ισοπαλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ήττα από την Έβερτον με 1-0 το περασμένο Σάββατο να συμπληρώνουν το... μακροσκελές στραβοπάτημα των «μπλε».

Η ήττα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Λονδίνο από την Βασιλεία ήρθε για να «δέσει» το γλυκό και πλέον ο συναγερμός έχει σημάνει για τα καλά.

Το παιχνίδι με τη Φούλαμ είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Η Τσέλσι έχει ένα σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα από τους «κότατζερς» και θέλουν απαραιτήτως να το διευρύνουν.

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται και σε καλύτερη μοίρα από την Τσέλσι. Μετρούν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στη Σαουθάμπτον την πρώτη αγωνιστική και έκτοτε έχουν δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Η πρώτες γκρίνιες έχουν αρχίσει για τον τεχνικό της ομάδας, Μάρτιν Γιολ, ο οποίος στην αναμέτρηση με τους «μπλε», βαδίζοντας στα χνάρια της Βασιλείας, θέλει να αλλάξει το «βαρύ» κλίμα που τον περιτριγυρίζει.

Ο Ολλανδός έχει το δικό του ρεκόρ, αφού σε δύο αναμετρήσεις όντας προπονητής της Φούλαμ, έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες με αντίπαλο την Τσέλσι.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Αλλαγές σε σύγκριση με την ομάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τη Βασιλεία αναμένεται να δούμε από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Τζον Τέρι θα βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα της ομάδας, την ώρα που ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε δίλημμα αναφορικά με την επιλογή του σέντερ φορ.

Ετό και Τόρες διεκδικούν μία θέση στους πρώτους «11», ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Χουάν Μάτα.

Φούλαμ:

Αρκετά γεμάτο θα είναι το απουσιολόγιο της Φούλαμ ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι.

Αμφίβολοι είναι οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Μπράιαν Ρουΐς.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Άαρον Χιουζ και Μάθιου Μπριγκς με προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ – Όσκαρ, Μάτα, Λάμπαρντ – Γουίλιαν, Ετό, Αζάρ

Φούλαμ (4-4-1-1): Στοκντέιλ – Ρίτερ, Σεντέρος, Χάνγκελαντ, Ρίτσαρντσον – Ρουίς, Σίντγουελ, Πάρκερ, Κατσάνικλιτς – Κασάμι – Μπερμπάτοφ