Γουέστ Χαμ - Έβερτον (preview)

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανέβει περισσότερο στη βαθμολογία, «χτυπώντας» τη... λαβωμένη Γουέστ Χαμ, έχει σήμερα η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» αναζητούν το τρίποντο, μετά την νίκη επί της Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ άπαντες περιμένουν και την πρώτη εμφάνιση του Ρομέλου Λουκάκου με την μπλε φανέλα. 



Γουέστ Χαμ - Έβερτον (preview)

Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο προηγούμενο ματς λόγω του ειδικού όρου στο συμβόλαιό του, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Αντίθετα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Στίφεν Πίενααρ, όπως και οι Γκίμπσον- Κονέ.

Περισσότερα και πιο σοβαρά, λαμβάνοντας υπ' όψη τις ελάχιστες αξιόλογες επιλογές στον πάγκο, είναι τα προβλήματα των γηπεδούχων, αφού εκτός μάχης παραμένουν οι Τζο Κόουλ, Άντι Κάρολ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Έβερτον έχει βρει το «κουμπί» τα τελευταία χρόνια και φεύγει από το Λονδίνο στη χειρότερη με το βαθμό της ισοπαλίας. Η τελευταία φορά που η Γουέστ Χαμ νίκησε την Έβερτον μπροστά στο κοινό της χρονολογείται από το 2007. Έκτοτε τα «ζαχαρωτά» μετρούν πέντε διπλά και δύο ισοπαλίες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, Ο'Μπράιεν,  Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν, Τζάρβις, Βαζ Τε, Μαϊγκά.

-Στον πάγκο: Αντριάν, Χέντερσον, Ρατ, ΜακΚάρτνεϊ, Τόμκινς, Κόλισον, Τέιλορ, Μόρισον, Πέτριτς, Λι, Ποτς, Ρούντοκ.

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Ντιστέν, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Μπάρι, Όσμαν, Νέισμιθ, Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Λουκάκου.

-Στον πάγκο: Ρόμπλες, ΜακΚάρθι, Γέλαβιτς, Γκίμπσον, Χάιτινχα, Οβιέδο, Χίμπερτ, Κονέ, Ντεουλοφέου, Πίενααρ, Στόουνς, Βέλλιος, Γκιγέ.