Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (preview)

Τι και αν πρόκειται για παιχνίδι Λιγκ Καπ; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα πέσουν στη «μάχη», διεκδικώντας και αναζητώντας κάτι παραπάνω από μία απλή νίκη. Τα φώτα της δημοσιότητας τραβάει η επιστροφή του Λουίς Σουάρες στην αγωνιστική δράση. Απών για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (preview)

Απαντήσεις για την κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και σε ένα ματς Λιγκ Καπ απέναντι όμως σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους, με τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες να αναζητά τη νίκη περισσότερο για το γόητρο και για την ψυχολογία των παικτών του, παρά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λίβερπουλ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια, έκανε «κοιλιά» φέροντας αρχικά ισοπαλία με τη Σουόνσι στην Ουαλία και στη συνέχεια χάνοντας στην έδρα της από τη Σαουθάμπτον.

Ο Μπρένταν Ρότζερς θα έχει την ευκαιρία να δει και πάλι τον Λουίς Σουάρες στην αγωνιστική δράση, μετά την τιμωρία των 10 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την περυσινή σεζόν, λόγω του δαγκώματος στον Ιβάνοβιτς.

Η παράδοση δεν είναι υπέρ της Γιουνάιτεντ στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού η Λίβερπουλ σε τέσσερις αναμετρήσεις τους, έχει πάρει τη νίκη στις τρεις (1983, 1985, 2003), ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» μόνο σε μία το 1991.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει υποστεί στους προσαγωγούς θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Εκτός από τον Ολλανδό, απών θα είναι ο Φιλ Τζόουνς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά και ο Ράφαελ εξ αιτίας προβλήματος στο δικέφαλο.

Λίβερπουλ:

Αρκετά τα προβλήματα για τον τεχνικό των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς. Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τιμωρία 10 αγωνιστικών, ωστόσο σχεδόν... μισή ομάδα θα βρίσκεται στις εξέδρες.

Πρόκειται για τους Γκλεν Τζόνσον και Αλί Σισοκό με τραυματισμό στον αστράγαλο, Φελίπε Κουτίνιο με πρόβλημα στον ώμο και Τζο Άλεν με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σμόλινγκ, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά – Κάρικ, Φελαϊνί – Καγκάβα, Ρούνεϊ, Νάνι - Γουέλμπεκ

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μινιολέ – Κέλι, Τουρέ, Σακό, Ενρίκε – Χέντερσον, Άλεν – Άσπας, Λουίς Αλμπέρτο, Στέρλινγκ – Σουάρες