Σουόνσι - Άρσεναλ (preview)

Επικίνδυνη έξοδος για την εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, Άρσεναλ που δοκιμάζεται στην έδρα της Σουόνσι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. 



Σουόνσι - Άρσεναλ (preview)

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να προέρχεται από οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (αν υπολογίσεις και τα προκριματικά) αλλά το έργο της απέναντι στους Ουαλούς θα είναι δεδομένα δύσκολο.

Η ομάδα του Λάουντρουπ μετά το μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό ενώ η «τριάρα» κόντρα στη Βαλένθια στην Ευρώπη, της έδωσε αυτοπεποίθηση που πλέον βγάζει σε όλα τα ματς της.

Η ήττα από τη Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ, απλά και μόνο… βγάζει το βάρος μίας ακόμα διοργάνωσης και δεν «χαλάει» την εικόνα της Σουόνσι που διαθέτει ποιότητα και δυνατότητες.

Από την άλλη, η ομάδα του Βενγκέρ, βρίσκεται μαζί με την Τότεναμ στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση σε Αγγλία αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Για την Σουόνσι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό στο αγωνιστικό κομμάτι που ακούει στο όνομα Άσλεϊ Γουίλιαμς με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του σε ότι αφορά την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Νοκ άουτ για ένα ακόμα ματς ο τραυματίας Πάμπλο Ερνάντεζ.

Αντίθετα, στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ έμαθε να ζει με σημαντικά προβλήματα. Οι Ντιαμπί, Τσάμπερλεϊν, Ποντόλσκι, Καθόρλα, Σανογκό, Ροζίτσκι και Γουόλκοτ είναι εκτός δράσης αλλά οι «κανονιέρηδες» με εξαίρεση τον τραυματισμό του Γουόλκοτ, έχουν… συνηθίσει να μην παίρνουν την βοήθεια των προαναφερθέντων. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Ράμσεϊ και Φλαμινί που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανές συνθέσεις:

Σουόνσι: Βορμ - Ράνχελ, Φλόρες, Αμάτ, Ντέιβις - Ντε Γκούζμαν, Κάνιας - Ντάιερ, Μίτσου, Ράουτλετζ - Μπονί

Άρσεναλ: Σέζνι - Γκιμπς, Σανιά, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ - Φλαμινί, Ράμσεϊ - Μονρεάλ, Εζίλ, Γουίλσιρ - Ζιρού