Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την «τεσσάρα» στη Γιουνάιτεντ και τα πέντε γκολ στη Γουίγκαν στο Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άστον Βίλα για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  



Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Οι «χωριάτες» πήραν μόλις τη δεύτερη νίκη τους μέσα στη σεζόν πριν από μια εβδομάδα με το 1-0 στην έδρα της Νόριτς και υποδέχονται τους «πολίτες», γνωρίζοντα πως εξ αρχής αυτό το ματς ήταν… εκτός προγράμματος.

Βέβαια, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η Βίλα οφείλει να «χτυπήσει» όλα τα παιχνίδια και θα το παλέψει και κόντρα στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Σίτι, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την «τεσσάρα» επί της Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, εκδικήθηκε με πέντε γκολ τη Γουίγκαν στο Λιγκ Καπ για τον περσινό χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και δείχνει πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρισκόταν στην έναρξη της σεζόν.

Στο -2 από την κορυφή, οι «πολίτες» δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά στο «Βίλα Παρκ», δεν θα έχουν τον Σέρχιο Αγουέρο που αντιμετωπίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής! Πάλι απών ο Νταβίντ Σίλβα.  

Χωρίς τον Μπεντεκέ θα παραταχθεί η Άστον Βίλα, αφού ο υψηλόσωμος φορ θα μείνει εκτός για τις επόμενες έξι εβδομάδες! Διαθέσιμοι ξανά οι Ντελφ, Βέιμαν, Κλαρκ και Λούνα.

Πιθανές συνθέσεις:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Λόουτον, Φλααρ, Μπέικερ, Λούνα – Μπακούνια, Ελ Αχμαντί, Ντελφ – Βέιμαν, Κόζακ, Αγκμπονλαχόρ

Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Νάστασιτς, Κομπανί, Κλισί – Νάβας, Τουρέ, Φερναντίνιο – Νασρί, Τζέκο, Νεγρέδο