Φούλαμ - Κάρντιφ (preview)

Η Φούλαμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Κάρντιφ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης… Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να απομακρυνθούν και αυτοί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα ψάξουν οι Ουαλοί. 



Φούλαμ - Κάρντιφ (preview)
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η ομάδα του Μάρτιν Γιολ. Οι «Cottagers» δεν κατάφεραν κάτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη «γειτόνισσα» Τσέλσι (ήττα 2-0) την περασμένη αγωνιστική με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 4 βαθμούς.
 
Μεσοβδόμαδα πάντως οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν! Το 2-1 επί της Έβερτον τους έστειλε στους «16» του Λιγκ Καπ, ενώ αποτέλεσε και την πρώτη εντός έδρας νίκη τους από τον περασμένο Απρίλιο.
 
Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Κάρντιφ. Οι νεοφώτιστοι κρατούσαν μέχρι το φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κάρντιφ, ωστόσο το γκολ του Παουλίνιο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 0-1 και τους άφησε στους 5 βαθμούς.
 
Την Τρίτη, η ομάδα του Μάλκολμ ΜακΚάι δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν άλλο σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας. Δεχόμενη πάλι γκολ στο τέλος (87’ Βαζ Τε), η πρωταθλήτρια της περσινής Τσάμπιονσιπ ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τη Γουέστ Χαμ και αποχαιρέτησε το θεσμό του Λιγκ Καπ.
 
Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στη League Two! ‘Hταν τον Ιανουάριο του 1997, με τους Ουαλούς να επικρατούν με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στο Λονδίνο.
 
Αγωνιστικά νέα:
 
Ο Μάρτιν Γιολ ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Στεκέλενμπουργκ, Ντεγιάχα και Μπριγκς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Χιουζ και Ρουίζ.
 
Το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο «απουσιολόγιο» του Μάλκολμ ΜακΚάι από την άλλη, είναι αυτό του Κορνέλιους, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
 
Φούλαμ (4-4-2): Στόκντεϊλ-Ρίτερ, Αμορεμπιέτα, Χάγκελαντ, Ρίτσαρντσον-Πάρκερ, Σίντγουελ, Κασάμι, Κατσάνικλιτς-Μπέρμπάτοφ, Μπεντ
 
Κάρντιφ (4-2-3-1: Μάρσαλ-Θέοφιλ-Κάθριν, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ-Γκούναρσον, Μεδέλ-Μπέλαμι, Κιμ, Γουίτινγχαμ-Οντεμβίγκι