Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ένα μίνι σερί δύο επιτυχιών θα επιδιώξει η Σαουθάμπτον στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία θα έχει και πάλι στην άκρη του πάγκου της τον Ίαν Χόλογουεϊ, που είχε τιμωρηθεί για δηλώσεις κατά της διαιτησίας. 



Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Οι «άγιοι» έκαναν το… θαύμα τους στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας της -μέχρι πρότινος- αήττητης Λίβερπουλ με σκορ 1-0 στο «Άνφιλντ» και το Σάββατο θα επιδιώξουν να χτίσουν ένα μικρό σερί νικών, με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του.

Από την πλευρά, για τη φιλοξενούμενη Κρίσταλ Πάλας επιστρέφει ο προπονητής της, Ίαν Χόλογουεϊ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την FA για σχόλια κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ. Με τον Άγγλο τεχνικό, οι «αετοί» θα προσπαθήσουν να βρούνε τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν ήδη τέσσερις ήττες και έχουν μόνο τρεις βαθμούς.

Τέλος,η προϊστορία έχει δείξει πως το «St. Mary’s Stadium» είναι… μονοπάτι δύσκολο για τους Λονδρέζους, αφού στις τελευταίες δέκα επισκέψεις τους εκεί, μετρούν μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, από τις οποίες οι τρεις είναι συνεχόμενες. 

Αγωνιστικά νέα:

Για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο και τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τον τραυματισμό του Γκαστόν Ραμίρες.

Επιστροφή για τον Γκαγκίσο Ντιγκατσόι για τους φιλοξενούμενους, μετά την λανθασμένη αποβολή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Ντέμιεν Ντελέινι στον αντίποδα να μένει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο. Εκτός παραμένουν και οι Πάντι ΜακΚάρθι και Γιανίκ Μπολασιέ. 

Πιθανές ενδεκάδες

Σαουθάμπτον (4-5-1): Μπόρουτς- Κλάιν, Φοντ, Λόβρεν, Σο –Λαλάνα, Γουανιάμα, Σνέντερλιν, Ροντρίγκες, Οσβάλντο – Λάμπερτ

Κρίσταλ Πάλας (4-5-1): Σπερόνι – Γουόρντ, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Μόξεϊ – Γιέντινακ, Ντιγκατσόι, Τόμας, Ζερόμ, Καμπάνια - Σαμάκ