Χαλ - Γουέστ Χαμ (preview)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος η νεοφώτιστη Χαλ, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ ψάχνει το πρώτο της τρίποντο από την πρεμιέρα. Επιστρέφει για τα «σφυριά» ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος ήταν εκτός όλο τον περασμένο μήνα. 



Χαλ - Γουέστ Χαμ (preview)

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της Νιούκαστλ με σκορ 3-2, η Χαλ επιθυμεί να συνεχίσει νικηφόρα στην Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να φτάσει τις δύο συνεχόμενες νίκες και τρεις συνολικά.

Όμως οι «τίγρεις» δεν θα έχουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο από την πρώτη αγωνιστική και θα κάνει τα πάντα για να «ξεκολλήσει».

Αγωνιστικά νέα:

Για τη Χαλ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μέινορ Φιγκερόα, που έχασε το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ για προσωπικούς λόγους, με το πρόβλημα να εντοπίζεται μία... θέση πιο δίπλα. Στο κέντρο της άμυνας, ο Στιβ Μπρους προβληματίζεται για τον στόπερ που θα πλαισιώσει τον Κερτ Ντέιβις, με τους Τζέιμς Τσέστερ και Πολ ΜακΣέιν να έχουν τεθεί εκτός.

Όσον αφορά τον Σαμ Άλαρντάις, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μαρκ Νομπλ (ήταν τιμωρημένος) αλλά και τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και επιστρέφει έναν μήνα μετά την τελευταία του εμφάνιση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (4-4-2): ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Μπρους, Ντέιβις, Φιγκερόα – Κουίν, Χάντλεστοουν, Λίβερμορ, Μπράντι – Αλούκο, Γκρέιαμ

Γουέστ Χαμ (4-3-3): Γιαασκελάινεν – Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, Ο’Μπράιεν – Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν – Τζάρβις, Ντάουνινγκ, Μάιγκα