Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ και το γενικότερα κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, θέλει ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, με μία νίκη απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Οι δύο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τη Σαχτάρ ωστόσο να έχει πάρει τη νίκη και στους τρεις αγώνες που έχει δώσει απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Ο τεχνικός της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μόνο άγνωστος δεν είναι στη Γιουνάιτεντ, αφού είναι ο άνθρωπος που την απέκλεισε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999, όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Το τελευταίο πέρασμα των «κόκκινων διαβόλων» από την Ουκρανία ήταν επιτυχημένο, έχοντας πάρει τη νίκη με 4-2 επί της Δυναμό Κιέβου τη σεζόν 2007/08.

Αγωνιστικά νέα:

Σαχτάρ Ντόνετσκ:

Εκτός αποστολής για τον σημερινό (2/10) αγώνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ τέθηκε ο Ουέλινγκτον. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουίς Αντριάνο, ωστόσο οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι υπέρ του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί απέναντι στους Ουκρανούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν μετά την απουσία τους από το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, οι Νεμάνια Βίντιτς και Πατρίς Εβρά, όπως και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Στον αντίποδα, ο Ρίο Φέρντιναντ έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, με τους Σμόλινγκ, Τζόουνς και Έβανς να διεκδικούν μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαχτάρ Ντόνετσκ (4-5-1): Πιάτοφ – Σρνα, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Ρακίτσκι – Χούμπσμαν, Τειχέιρα, Κόστα, Μπερνάρντ, Λουίς Αντριάνο – Τάισον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-4-2): Ντε Χέα – Εβρά, Βίντιτς, Έβανς, Ράφαελ – Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Νάνι – Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι