Ανζί – Τότεναμ (preview)

Αντιμετωπίζοντας ίσως το δυσκολότερο αντίπαλο που έχει στον όμιλό της, η Τότεναμ θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα στην Ανζί και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό από τώρα την πρώτη θέση και φυσικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.



Ανζί – Τότεναμ (preview)

Βήμα πρόκρισης θέλουν να κάνουν τα «σπιρούνια», παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Ανζί, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος.

Η... κάνουλα των εκατομμυρίων έκλεισε, ένα μεγάλο μέρος των «αστέρων» της ομάδας αποχώρησε και πλέον οι Ρώσοι αγωνίζονται περισσότερο με γηγενείς παίκτες, δίνοντας τόπο στα νιάτα.

Η αγωνιστική πτώση της ομάδας φαίνεται και από τις επιδόσεις της στο πρωτάθλημα της χώρας της, αφού σε 11 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη νίκη.

Η Τότεναμ από την άλλη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το νεοσύστατο σύνολο του Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει «δέσει», δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία ισχυρή ομάδα.

Με δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να... ξεμπερδεύει από τώρα με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα:

Ανζί:

Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, Λασινά Τραορέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, αλλά με τους Σολομάτιν και Μπουρμιστρόφ να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, θα παραταχθεί η Ανζί απέναντι στην Τότεναμ.

Μαζί με τον Τραορέ, από τις εξέδρες του γηπέδου θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και οι Αλεξάντρου Επουρεάνου και Ίλια Μακσίμοφ.

Τότεναμ:

Στις υπηρεσίας των Βερτόνχεν και Παουλίνιο δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τους δύο παίκτες να μένουν στο Λονδίνο για να ξεκουραστούν.

Καπού και Λένον βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στα «πιτς» λόγω τραυματισμών στον αστράγαλο, την ώρα που τόσο ο Γιούνες Καμπούλ, όσο και ο Ντάνι Ρόουζ κρίνονται αμφίβολοι και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν

Μπραντ Φρίντελ και Χάρι Κέιν θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στους πρώτους έντεκα του Πορτογάλου τεχνικού των «σπιρουνιών».

Πιθανές ενδεκάδες:

Ανζί (4-4-2): Κερζακόφ – Ανγκμπιβά, Έβερτον, Ταγκιρμπέκοφ, Αντελέγιε – Αγκαλάροφ, Αχμέντοφ, Σομπόλεφ, Γιουτσιλέι – Μπουρμιστρόφ, Σολομάτιν

Τότεναμ (4-3-3): Φρίντελ – Γουόκερ, Καμπούλ, Ντόσον, Νότον – Χόλτμπι, Σάντρο, Παουλίνιο – Κέιν, Ντεφό, Λαμέλα