Σουόνσι – Σεν Γκάλεν (preview)

Να έχει ένα εύκολο βράδυ στην Ουαλία αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την αδύναμη, αλλά απρόβλεπτη Σεν Γκάλεν θα επιδιώξει η Σουόνσι, παίρνοντας τη νίκη που θα την βάλει αυτόματα σε θέση οδηγού στον πρώτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.



Σουόνσι – Σεν Γκάλεν (preview)

Μετά την εμφατική νίκη με 3-0 στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια, η Σουόνσι θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Σεν Γκάλεν, που παρά το γεγονός ότι δεν... γεμίζει το μάτι, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά.

Το σύνολο του Μίκαελ Λάουντρουπ θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο οι εμφανίσεις της δίνουν αισιοδοξία για την συνέχεια.

Από την άλλη, οι Ελβετοί έχουν μπει και πάλι δυναμικά στο πρωτάθλημα της χώρας τους, μετά την περυσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, έχοντας φέτος μέχρι στιγμής 15 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων διατηρεί ένα σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο και φυσικά θέλει να διευρύνει στο «Liberty Stadium» απέναντι στη Σουόνσι.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Αρκετές θα είναι οι απουσίες για τον τεχνικό της ομάδας, Μίκαελ Λάουντρουπ. Τόσο ο Άσλεϊ Γουίλιαμς, όσο και ο Άνχελ Ράνχελ αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ οι Γκάρι Μόνκ και Πάμπλο Ερνάντες έχουν ενοχλήσεις σε πόδι και προσαγωγούς αντίστοιχα. Αμφίβολος και ο Λαμά, με πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού.

Στον αντίποδα, στο αρχικό σχήμα των «κύκνων» θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Τσίκο Φλόρες και Ντουάιτ Τιεντάλι, ενώ ο Μπονί θα αποτελεί μαζί με τον Μίτσου το μόνιμο κίνδυνο στην εστία των Ελβετών.

Σεν Γκάλεν:

Λίγες και γνωστές είναι οι απουσίες για τη Σεν Γκάλεν, με τους Ίλια Ίβιτς και Τζένγκις Καβούσβτιτς να βρίσκονται εδώ και καιρό στο στάδιο της αποθεραπείας τους.

Άτυχος της ομάδας, ο Σβεν Λέμαν ο οποίος έσπασε το πόδι του την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι (4-3-3): Βόρμ – Αμάτ, Τσίκο, Τιεντάλι, Τέιλορ – Μπράιτον, Σέλβι, Κάνας – Μπονί, Μίτσου, Ράουτλετζ

Σεν Γκάλεν (4-4-2): Λόπαρ – Μονταντόν, Μπέσλε, Μουτς, Μάρτιτς – Κρίστιαν, Νέιτερ, Βούτριτς, Μάτις – Καράνοβιτς, Κειτά