Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον (preview)

Να βάλει ένα τέλος τόσο στο αήττητο σερί της Έβερτον από την έναρξη του πρωταθλήματος, όσο και στο δικό της αρνητικό σερί με δύο συνεχόμενες ήττες από Άστον Βίλα και Μπάγερν Μονάχου, θέλει η Μάντσεστερ στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στα «ζαχαρωτά» στο «Έτιχαντ».



Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον (preview)

Τα πατήματά της φαίνεται πως ψάχνει ακόμα να βρει η Μάντσεστερ Σίτι, που από τη μία στιγμή στην άλλη και μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες από Άστον Βίλα και Μπάγερν Μονάχου μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Στις τάξεις των «πολιτών» υπάρχει προβληματισμός ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του Τζο Χαρτ, τον οποίο όμως έσπευσαν να στηρίξουν οι συμπαίκτες του.

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Σίτι είναι επιβεβλημένη αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον στο «Έτιχαντ».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Έβερτον έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το επιθετικό της, Ρομέλου Λουκάκου.

Μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που από την έναρξη της σεζόν δεν έχει ήττα, ενώ στο μέρος της εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου είναι και η παράδοση, αφού στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο «Έτιχαντ» έχει φύγει πέντε φορές με το τρίποντο της νίκης.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:

Με τις γνωστές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, κάνοντας ωστόσο αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Μπάγερν.

Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως και οι Νεγρέδο, Μίλνερ και Ζαμπαλέτα.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου θα βρίσκονται οι Τζακ Ρόντγουελ με τράβηγμα στον δικέφαλο και ο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα στο πόδι.

Έβερτον:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση των Ντάρον Γκίμπσον και Κέβιν Μιραλάς, ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Γκίμπσον έχει ενοχλήσεις στο πόδι, την ώρα που ο Βέλγος ακραίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν ωστόσο είναι μοιρασμένες.

Απών λόγω του ειδικού όρου μεταξύ των δύο ομάδων, θα είναι ο Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τη Σίτι στην Έβερτον και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ - Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί – Τουρέ, Φερναντίνιο – Νάβας, Αγουέρο, Μίλνερ – Νεγρέδο

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστάν, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Πιενάαρ – Όσμαν, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς – Λουκάκου