Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Με σκοπό να επανέλθει έστω και για 24 ώρες και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αναζητά πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην ψυχωμένη Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ».



Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με την εύκολη επικράτησή τους με 3-1 επί της Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και θέλει με τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο, να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή, έστω και για 24 ώρες.

Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας τα έχει βρει σκούρα μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μοιραία στην προτελευταία θέση του  βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς.

Οι «αετοί» θα πάνε στο «Άνφιλντ» για να διεκδικήσουν έστω και τον βαθμό, αφού η... κατρακύλα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Χωρίς τον Λούκας Λέιβα ο οποίος συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να είναι ο αντικαταστάτης του και τον Στέρλινγκ να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή.

Ο Λουίς Σουάρεζ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο «Άνφιλντ» μετά την τιμωρία των 10 αγωνιστικών.

Εκτός παραμένει ο Φελίπε Κουτίνιο μετά την επέμβαση στη οποία υπεβλήθη στον ώμο, την ώρα που το δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι Τζόνσον, Σισοκό και Άλεν.

Απών και ο Σεμπάστιαν Κόατες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού όσο βρισκόταν στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και χάνει όλη τη χρονιά.

Κρίσταλ Πάλας:

Χαμόγελα στην Κρίσταλ Πάλας, από τη στιγμή που ο ακραίος της ομάδας, Γιανίκ Μπολασιέ είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον δικέφαλο.

Μακροχρόνιες απουσίες είναι αυτές των Γκλεν Μάρεϊ, Τζακ Χαντ και Τζόνι Γουίλιαμς, ενώ αμφίβολοι παραμένουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου οι Πάτρικ ΜακΚάρθι, Ντάμιεν Ντελανέι και Τζόναθαν Παρ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (3-4-1-2): Μινιολέ – Τουρέ, Σκρτέλ, Σακό – Χέντερσον, Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Χοσέ Ενρίκε – Μόουζες – Στάριτζ, Σουάρεζ

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Σπερόνι – Γουάρντ, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Μόξεϊ – Ντιγκατσόι, Γιέντινακ, Μπάναν – Γκέιλ, Σαμάκ, Κεμπέ