Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Έχοντας πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 24 ετών στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σάντερλαντ για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τους «κόκκινους διαβόλους» που ξέρουν ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο.    



Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Μετά την «τεσσάρα» από τη Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε και η ήττα (2-1) από τη Γουέστ Μπρομ στο «Ολντ Τράφορντ» για να εμφανιστούν… σύννεφα στο «Κάρινγκτον».

Η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή στο εσωτερικό του συλλόγου, με τον Ντέιβιντ Μόγιες, όμως, να πεισμώνει και να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.

Η Σάντερλαντ, θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διαβόλους» με τον Κέβιν Μπολ στον πάγκο. Οι «μαυρόγατες», έχουν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση μετά την απόλυση του Πάολο Ντι Κάνιο, οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον νέο προπονητή και αυτός, φαίνεται πως πλέον επιθυμεί την μονιμοποίησή του στην τεχνική ηγεσία! Αυτό που προέχει, πάντως, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ο σύλλογος έχει μείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό έπειτα από έξι ματς.

Στα αγωνιστικά, ο Φάμπιο Μπορίνι δηλώνει παρών για τους γηπεδούχους, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Λίβερπουλ. Εκτός παραμένει ο Στίβεν Φλέτσερ που συνεχίζει την αποθεραπεία για τον ώμο του.

Αμφίβολοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι Ρίο Φέρντιναντ και Γουέιν Ρούνεϊ. Ο υψηλόσωμος στόπερ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο συμπατριώτης του, φορ, χτύπησε πριν το ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής και για τον Τομ Κλέβερλι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ (4-5-1): Γουέστγουντ – Γκάρντνερ, Κουεγιάρ, Ο’Σέι, Κόλμπακ – Λάρσον, Κι, Κάτερμολ, Τζακερίνι, Τζόνσον – Άλτιντορ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-4-1-1): Ντε Χέα – Ράφαελ, Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρά – Νάνι, Φελαϊνί, Κάρικ, Γουέλμπεκ – Ρούνεϊ, Ερνάντεζ