Κάρντιφ - Νιούκαστλ (preview)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων εκλαμβάνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση οι άνθρωποι της Νιούκαστλ.



Κάρντιφ - Νιούκαστλ (preview)

Οι δύο σερί ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ από Γουέστ Χαμ και Έβερτον (3-2) έχει πληγώσει τον εγωισμό των παικτών του Άλαν Πάρντιου, που στο παιχνίδι της Ουαλίας δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης.

Οι «καρακάξες» δεν έχουν σημαντικά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσουν με βασικό τον Γιόαν Καμπάιγ, που στο προηγούμενο ματς με την Έβερτον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Από τη μεριά της, η Κάρντιφ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Φούλαμ, θέλει ένα πράμα. Να παραμείνει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

Η προϊστορία μάλιστα ευνοεί τους Ουαλούς, οι οποίοι από το 1922 στην έδρα τους έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά από τη Νιούκαστλ, ενώ μετρούν 16 νίκες και 11 ισοπαλίες!

Οι πιθανές συνθέσεις:

Κάρντιφ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Τέρνερ, Κόκερ, Τεοφίλ, Μεδέλ, Γκούναρσον, Κιμ, Οντεμβίγκι, Κάμπελ, Γουίτινχαμ.

-Στον πάγκο: Λιούις, Κόνολι, Χάντσον, Μπρέιφορντ, Σμιθ, Νόουαν, Ματς, Κόουι, Μέισον, Μάιναρντ, Κις, Μπέλαμι, Αμονταριάν.

Νιούκαστλ: Κρουλ, Ντεμπισί, Σαντόν, Κολοτσίνι, Τέιλορ, Τιοτέ, Καμπάιγ, Σισοκό, Μπεν Αρφά, Ρεμί, Σισέ.

-Στον πάγκο: Έλιοτ, Γουίλιαμσον, Ανίτα, Γκουφράν, Εμπιβά, Γκουτιέρεζ, Μπιγκιριμάνα, Μαρβό, Ομπερτάν, Βούκσιτς, Σάμι Αμεόμπι, Σόλα Αμεόμπι.