Χαλ – Άστον Βίλα (preview)

Με φόρα από τις δύο σερί νίκες και πολύ περισσότερο έχοντας διαψεύσει όλους όσοι υποστήριζαν ότι τα έβρισκε σκούρα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Χαλ υποδέχεται την Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Να μειώσουν τα «σκαμπανεβάσματα» θέλουν οι «χωριάτες» και να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα.



Χαλ – Άστον Βίλα (preview)

Οι «τίγρεις» του Στιβ Μπρους, έχουν παραμείνει χωρίς ήττα εντός έδρας τη φετινή σεζόν έχοντας συγκεντρώσει εφτά βαθμούς από τα τρία ματς που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους. Προέρχονται από δύο νίκες απέναντι σε Νιούκαστλ (3-2) και Γουέστ Χαμ (1-0) και η ψυχολογία παικτών, προπονητή και οπαδών είναι στα ύψη.

Η ομάδα βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει να αποδεικνύει σε όσους την «καταδίκαζαν» στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, πως έκαναν λάθος.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Χαλ, αλλά πηγαίνει στο «KC Stadium» έπειτα από μια πολύ σημαντική νίκη (3-2) επί της Μάντσεστερ Σίτι! Οι «χωριάτες» κατάφεραν να… αφήσουν στον τόπο την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πριν από μια εβδομάδα στο «Βίλα Παρκ» και θέλουνε να «χτίσουν» πάνω σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Πολ Λάμπερτ, βέβαια, έχει αντιληφθεί πως η ομάδα του έχει ξεκινήσει τη σεζόν με μεγάλη αστάθεια και πολλά σκαμπανεβάσματα και θέλει να το διορθώσει αυτό. Σε ακόμα ένα ματς, όμως, δεν θα έχει μαζί του τον Κριστιάν Μπεντεκέ που είναι τραυματίας.

Οι Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ και Άσλεϊ Γουέστγουντ ενδέχεται να επιστρέψουν στα πλάνα του προπονητή τους, ενώ εκτός παραμένουν οι Οκόρε και Ενζόγκμπια.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν απόντα, τον Ρόμπι Μπράντι που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κήλη και θα απουσιάσει για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (4-4-2): ΜακΓκρέγκορ – Ροσένιορ, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Φιγκερόα – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Κουίν – Γκρέιαμ, Αλούκο

Άστον Βίλα (3-5-2): Γκουζάν – Κλαρκ, Φλααρ, Μπέικερ – Μπακούνα, Ελ Αχμαντί, Λούνα, Γουέστγουντ, Ντελφ – Βέιμαν, Κόζακ