Φούλαμ – Στόουκ (preview)

Ο Μαρκ Χιουζ, με την ιδιότητα του προπονητή της Στόουκ πλέον, αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, Φούλαμ, στο «Craven Cottage», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Μάχη της… ουράς, είναι αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού και βρίσκονται στην τελευταία πεντάδα της βαθμολογίας.



Φούλαμ – Στόουκ (preview)

Έχοντας παραδεχθεί πως έκανε λάθος, όταν το καλοκαίρι του 2011 παραιτήθηκε από τη Φούλαμ, ο Χιουζ προετοιμάζει τη νέα του ομάδα για το παιχνίδι στο Λονδίνο. Ο Μάρτιν Γιόλ θα συναντήσει τον προκάτοχό του, αλλά το κάκιστο ξεκίνημα των «cottagers» στο φετινό πρωτάθλημα, δεν του αφήνει περιθώρια για… προσωπική κόντρα.

Οι «cottagers» πρέπει να βρουν τρόπο να πάρουν τα πάνω τους, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στην Πρέμιερ, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με μόλις ένα «τρίποντο» περισσότερο, η Στόουκ πρέπει να αποκτήσει συνέπεια στα αποτελέσματα, αφού έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει. Οι «πότερς» προέρχονται από ήττα (1-0) από τη Νόριτς, ενώ έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ, παίρνοντας και βαθμό (0-0) από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπριτάνια». Ο Μαρκ Χιουζ προσπαθεί και μέχρι στιγμής, καταφέρνει να κάνει πιο ελκυστικό τον τρόπο παιχνιδιού της Στόουκ και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει να κινείται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιολ αγωνιά για την κατάσταση του Σκοτ Πάρκερ που τραυματίστηκε στην ήττα (2-1) από την Κρίσταλ Πάλας και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη μεσαία γραμμή της Φούλαμ. Διαθέσιμος ο Μπράιαν Ρουίζ που σκόραρε κόντρα στους «αετούς», κοντά στην επιστροφή του ο Άαρον Χιουζ.

Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τη Στόουκ είναι αυτό του Τζόναθαν Γουόλτερς που θα περάσει από τεστ ετοιμότητας για να διαπιστωθεί αν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μαρκ Χιουζ. Έτοιμος και ο Μάθιου Εθέρινγκτον που δεν είχε παίξει κόντρα στη Νόριτς, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-2-3-1): Στόκντεϊλ – Ρίτερ, Αμορεμπιέτα, Χάνγκελαντ, Ρίτσαρντσον – Σίντγουελ, Μπόατενγκ – Κασάμι, Μπερμπάτοφ, Κατσάνικλιτς – Μπεντ

Στόουκ (4-4-1-1): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίετερς – Αρναούτοβιτς, Ενζονζί, Άιρλαντ, Εθέρινγκτον – Γουόλτερς - Τζόουνς