Έκπληξη με… θύμα την Μπράντφορντ

Μια έκπληξη περιελάμβανε το σημερινό μενού της 11ης αγωνιστικής στη League One, με την Τρανμίρ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Coral Windows Stadium» και την αναμέτρηση με την Μπράντφορντ των πολλών απουσιών. Κόβεντρι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-2 στο άλλο ματς της ημέρας.



Έκπληξη με… θύμα την Μπράντφορντ

Οι απουσία των Ντέιβις, ΜακΆρντλ και του αρχισκόρερ Γουέλς «στοίχησαν» τελικά στην Μπράντφορντ, η οποία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της (3 συνεχόμενες νίκες και 7 ματς αήττητη) και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League One, καθώς έμεινε στους 21 και την 4η θέση.

Η Τρανμίρ επικράτησε στην αναμέτρηση «Coral Windows Stadium», με το μοναδικό γκολ να έρχεται στο Λόου στο 69ο λεπτό της συνάντησης.

Με αυτήν τη νίκη μάλιστα, οι «Rovers», έβαλαν τέλος στο δικό τους αρνητικό σερί των 7 αγώνων (6 ήττες και 1 ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις) και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Εκεί δηλαδή που έμεινε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Κόβεντρι με σκορ 3-2.

Δύο γκολ του Κλαρκ (6’, 49’) και ένα του Γουίλσον (32΄) έδωσαν «αέρα» τριών τερμάτων στους γηπεδούχους, με τις «λεπίδες»-στο πρώτο ματς μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Βέιρ-απλά να μειώνουν στο τελικό 3-2 με τον Τέιλορ (62’, 80’).