Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (preview)

Η ήττα της περυσινής σεζόν με 6-0 από τη Λίβερπουλ μέσα στο «St. Jame's Park» ήταν βαριά και η Νιούκαστλ θέλει να πάρει ρεβάνς για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στους «κόκκινους», οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.



Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (preview)

Με το 6-0 να χαρακτηρίζεται από τον προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου ως μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του, ο Άγγλος κόουτς παραδέχτηκε ότι ψάχνει εκδίκηση κόντρα στη Λίβερπουλ στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι «καρακάξες», στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος νίκησαν με 2-1 την Κάρντιφ και βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, μαζί με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα.

Από την άλλη, ο στόχος της Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρος. Νίκη και παραμονή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ευελπιστώντας παράλληλα σε μετέπειτα στραβοπάτημα της Άρσεναλ κόντρα στη Νόριτς.

Οι «κόκκινοι» έχουν πάρει τη νίκη στα 10 από τα τελευταία 14 παιχνίδια που έχουν δώσει κόντρα στη Νιούκαστλ και θέλουν να το διευρύνουν παίρνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «St. Jame's Park».

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Τις υπηρεσίες των Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι και Γιόνας Γκουτιέρεζ θα στερηθεί από την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.

Ο Αργεντινός διεθνής αποκόμισε πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο υψηλόσωμος μέσος ταξίδεψε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Λίβερπουλ:

Πολλές οι επιστροφές στις τάξεις της Λίβερπουλ, με τους Γκλεν Τζόνσον, Τζο Άλεν και Αλί Σισοκό να είναι ετοιμοπόλεμοι, ξεπερνώντας πλήρως τους πολυήμερους τραυματισμούς που είχαν υποστεί.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί λόγω καρτών. Αντιθέτως, στα «πιτς» παραμένει ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος αναρρώνει μετά την εγχείρηση στον ώμο.

Απόν... διαρκείας, ο Σεμπάστιαν Κόατες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ – Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Εμπιβά, Σαντόν – Τιοτέ, Καμπάιγ – Γκουφράν, Σισοκό, Ρεμί – Σισέ

Λίβερπουλ (3-4-1-2): Μινιολέ – Τουρέ, Σκρτέλ, Σακό – Στέρλινγκ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Χοσέ Ενρίκε – Μόουζες – Στάριτζ, Σουάρες