Τσέλσι – Κάρντιφ (preview)

Το γεγονός πως στο μεγαλύτερο μέρος των δύο εβδομάδων που μεσολάβησαν από την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, η Κάρντιφ δεν έχει ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι εν μέσω εσωτερικών διαταραχών θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι στην 8η «στροφή» της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.



Τσέλσι – Κάρντιφ (preview)

Η αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται τους νεοφώτιστους και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο που «τρέχει» εντός έδρας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχοντας βρει ρυθμό ξανά υπό τις οδηγίες του «special one», η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ δεν θέλει να πέσει «θύμα» έκπληξης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό, σκοπεύει να εμφανιστεί απόλυτα σοβαρή και να «καθαρίσει» γρήγορα.

Η Κάρντιφ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ασχολήθηκε περισσότερο με την κόντρα των παικτών με τον νέο ιδιοκτήτη αλλά και το μέλλον του Μάλκι Μακάι στον πάγκο έπειτα από την απόλυση του Ίαν Μούντι και την πρόσληψη ενός πρώην ελαιοχρωματιστή (!) για το πόστο του επικεφαλής διαχείρισης του ρόστερ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν σταματήσει στην… τριάρα (3-1)επί της Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» σε ένα παιχνίδι, πάντως, που αγχώθηκαν προς το φινάλε, ενώ οι Ουαλοί είδαν τη Νιούκαστλ να φεύγει από την έδρα τους με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-1) στην αμέσως προηγούμενη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, σε αντίθεση με τον Φερνάντο Τόρες που είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος, ο Άσλεϊ Κόουλ δεν προλαβαίνει να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στα πλευρά. Για τους φιλοξενούμενους, ο Πίτερ Οντεμβίγκι φαίνεται ότι θα κρατήσει τη θέση του στη γραμμή κρούσης. Αργεί ακόμα η επιστροφή του Κορνίλιους.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Τέρι, Μπέρτραντ – Ραμίρες, Λάμπαρντ – Μάτα, Όσκαρ, Αζάρ – Τόρες

Κάρντιφ (4-2-3-1): Μάρσαλ – Τέοφιλ, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ – Γκούναρσον, Μεδέλ – Οντεμβίγκι, Κιμ, Γουίτινγχαμ - Κάμπελ