Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Να… ξορκίσει την φετινή «κατάρα» των εκτός έδρας αποτυχιών θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο πλαίσιο της 8ηςαγωνιστικής ταξιδεύει στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.



Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Οι «πολίτες» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα μακριά από το Μάντσεστερ, καθώς στις τρεις έως τώρα εξόδους τους έχει συγκεντρώσει συνολικά μόλις ένα βαθμό.

Στο «Έτιχαντ» πάντως μετρούν το απόλυτο (4 στα 4) με τελευταία επιτυχία το 3-1 επί της Έβερτον που τους έχει φέρει στους 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τις πρωτοπόρους Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ένα αποτέλεσμα που της έδωσε τη δυνατότητα να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, φτάνοντας τους 8 πόντους.

Απόλυτα μοιρασμένη η παράδοση των συγκεκριμένων αναμετρήσεων από το 2000 και έπειτα, με τις δύο ομάδες να μετρούν τρεις νίκες και τέσσερα ματς να μένουν στην ισοπαλία.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Σαμ Άλαρνταϊς ετοιμάζει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόλινς, Κάρολ και Ντιαρά.

Κομπανί, Κολάροφ, Ρόντγουελ και ο ανέτοιμος Ντεμικέλις είναι τα ονόματα που βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, Ρατ, Νομπλ, Νόλαν, Ντάουνινγκ, Βαζ Τε, Μόρισον, Ντιαμέ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Νάστασιτς, Κλισί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας, Νασρί, Αγουέρο, Νεγρέδο