Περιζήτητος ο Σκότλαντ

Δεν σταματά να δέχεται προσφορές για την παραχώρηση του Τζέισον Σκότλαντ, η Γουίγκαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής των «Λάτικς», Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.



Περιζήτητος ο Σκότλαντ

Ο 37χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον διεθνή με την ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπέιγκο επιθετικό, όμως αυτός παρά την απογοητευτική περσινή του χρονιά, έχει αρκετές προτάσεις. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος με τη Γουίγκαν, όμως παρόλα αυτά, η Ίπσουιτς αλλά και άλλες ομάδες της Τσάμπιονσιπ επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Έχουμε πρόταση από την Ίπσουιτς, αλλά και από ακόμα δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ για τον Τζέισον. Ο ίδιος θα πάρει την απόφασή του τις επόμενες 24 ώρες και από εκέι θα ξεκινήσουμε. Είναι σε μια θέση, όπου αρκετές ομάδες τον επιθυμούν και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε την πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τη Γουίγκαν», δήλωσε ο Μαρτίνεζ, ο οποός θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του που υπερβαίνει τις 750.000 λίρες τον χρόνο.

TAGS: