Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (preview)

Ούτε το πρόγραμμα δεν τη βοηθάει την Κρίσταλ Πάλας που περνάει δύσκολες μέρες στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και για την 9η αγωνιστική, υποδέχεται την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Άρσεναλ.



Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (preview)

Οι «αετοί», συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, τον Κιθ Μίλεν, αφού ο Ίαν Χόλογουεϊ αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων. Έχοντας χρεωθεί την αρνητική επίδοση των εφτά ηττών στα οχτώ παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, ο πρώην, πλέον, προπονητής της ομάδας, παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αντιστρέψει την κατάσταση κι έφυγε σαν φίλος.

Η Πάλας, θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ έχοντας ηττηθεί με σκορ 4-1 από τη Φούλαμ την περασμένη Δευτέρα, σε ένα παιχνίδι που μάλιστα προηγήθηκε, αλλά έδειξε την αδυναμία της να κάνει το κάτι διαφορετικό που χρειάζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Οι «κανονιέρηδες» παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μετά την «τεσσάρα» επί της Νόριτς και βρίσκονται σε… καλά φεγγάρια όσον αφορά τα εγχώρια. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υπέστη ήττα με σκορ 2-1 από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Έμιρεϊτς» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον, όλα γίνονται δύσκολα στην υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ωστόσο, προς το παρόν, ο Αλσατός κόουτς και οι ποδοσφαιριστές του κοιτάζουν το σημερινό παιχνίδι απέναντι στους νεοφώτιστους και ευελπιστούν να ξεπεράσουν την απογοήτευση του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με μια άνετη νίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Μίλεν από πλευράς Κρίσταλ Πάλας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα στην πρώτη του αναμέτρηση στον πάγκο της ομάδας με την ιδιότητα του υπηρεσιακού κόουτς και δεν αποκλείεται, ο Γιανίκ Μπολάσι, έπειτα από την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, να διατηρήσει τη θέση του.

Για την Άρσεναλ, αμφίβολος, αλλά με αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής είναι ο Τζακ Γουίλσιρ έπειτα από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο δεξί πόδι στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ενώ έτοιμος είναι και ο Ματίε Φλαμινί, έχοντας ξεπεράσει την διάσειση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Σπερόνι – Γουόρντ, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Μόξεϊ – Γέντινακ, Ντικατσόι, Ο’Κιφ – Μπολάσι, Σαμάκ, Πάντσεον

Άρσεναλ (4-2-3-1): Σέζνι – Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Φλαμινί, Αρτέτα – Ράμσεϊ, Εζίλ, Καθόρλα - Ζιρού