Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Να αφήσει πίσω το «στραβοπάτημα» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Νιούκαστλ και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ», κρατώντας έτσι την επαφή της με την πρώτη θέση, έχει ως μοναδικό στόχο η Λίβερπουλ.



Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Το 2-2 με τη Νιούκαστλ στο «St. Jame's Park» αποτελεί παρελθόν και στις τάξεις της Λίβερπουλ θέλουν αποκλειστικά τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Οι «κόκκινοι» έχουν πάρει το τρίποντο της νίκης στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχουν διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στο «Άνφιλντ» και ευελπιστεί με τη νίκη του Σαββάτου να κρατηθεί στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Την περυσινή σεζόν, η Γουέστ Μπρομ έκανε.. πλάκα στη Λίβερπουλ και στις δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, με 3-0 στο «Χόθορνς» και 2-0 στο «Άνφιλντ».

Οι «baggies» λοιπόν θέλουν να πάρουν άλλη μία νίκη επί της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Άρσεναλ και Στόουκ.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Στην αποστολή της ομάδας θα συμπεριληφθεί ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Φελίπε Κουτίνιο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά.

Απών θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Χοσέ Ενρίκε, λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι.

Γουέστ Μπρομ:

Δεν ρισκάρει με τη συμμετοχή του Σκοτ Σινκλέρ, ο Στιβ Κλαρκ. Ο ικανός ακραίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στους προσαγωγούς και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Γνωστή είναι η απουσία του Μπεν Φόστερ ο οποίος αναρρώνει από πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο Θορν αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα και θα μείνει εκτός προληπτικώς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (3-4-1-2): Μινιολέ – Τουρέ, Σκρτέλ, Σακό – Τζόνσον, Χέντερσον, Τζέραρντ, Σισοκό – Μόουζες – Στάριτζ, Σουάρες

Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Μίχιλ – Τζόουνς, Μακόλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ – Γιάκομπ, Μουλούμπου – Αμαλφιτανό, Σεσενιόν, Μπεραΐνο - Ανιτσέμπε